joi, 9 februarie 2017


START INSCRIERI
AlerGând la pădure Reșița, Ediția a III-a, 30 aprilie 2017 !!!

       It’s time to…… runnnnn !!! și în engleza și în romana și în oricare altă limbă și dialect existente vă anunțăm dragi prieteni că de astazi, 9 februarie 2017, am dat drumul la  inscrieri la cea de-a treia ediție a concursului de trail running AlerGând la pădure Reșița 2017. Inscrierile se fac accesand blogul concursului http://resitatrail.blogspot.ro , sectiunea « Inscrieri », și completand formularul din cadrul acestei secțiuni.
Data la care va avea loc competiția este 30 aprilie 2017. Locul de plecare și de sosire al competiției este pista de alergare a stadionului „Mircea și Cristian Chivu” din cartierul Valea Domanului din Reșița. Am pastrat și pentru acest an inscrierea gratuita. Aveti însa posibilitatea sa faceti donații (vezi sectiunea « donații » de pe blogul concursului. Donațiile vor fi redirecționate în totalitate, la fel ca în anul 2016 catre Fundația Humanitas Pro Deo Resita.  
        Ediția a III-a a AlerGând la pădure Reșița 2017, păstreaza probele de anul trecut, astfel va propunem Semi-maratonul Reșiței, cu ai săi 25 de km si +/- 1000 m diferență de nivel, o proba de 10 km cu +/-500 m diferență de nivel și proba de 3 km cu aproximativ +/- 200 m diferență de nivel. Avem însă în pregatire și probe pentru copii cu varste până în 16 ani, care constau in parcurgerea unei ture sau a două ture pe pista de stadion. O descriere in detaliu a curselor o gasiți pe blogul nostru la secțiunea « curse».
         Va dorim spor la antrenamente și vă așteptăm cu drag la Reșița!
Vom reveni cu noi surprize, inclusiv cu un program de activități în natură pentru toată perioada din weekendul 29 aprilie – 1 maiEchipa „Aler Gând la pădure” Reşiţa Trail Race 2017