sâmbătă, 6 mai 2017

La finalul celei de-a treia editii AlerGand la padure Resita 2017
Ne-am tras un pic sufletul dupa cateva luni bune de pregatire a celei de-a III-a editii a „AlerGand la padure 2017„ si am zis ca este momentul sa tragem o concluzie finala a celor intamplate pe 30 aprilie la Resita.
Incepem prin a spune, fara a nedreptatii editiile precedente, ca pentru noi a fost cea mai reusita editie dintre cele realizate pana acum. Din mai multe motive putem spune acest lucru.
In primul rand am strans din donatii cea mai mare suma de pana acum, peste 6600 lei care vor fi donati fundatiei Humanitas Pro Deo Resita. Va multumim pentru generozitatea voastra!
Editia numarul III a dus la doborarea recordului la cursa de 25k, proba regina a concursului nostru, cu aproximativ 9 minute. « Vinovatul » fiind Ionut Maran, castigatorul consecutiv al acestei curse. Dar timpi fenomenali au scos si Ionut Silinc, campionul de alergare pe sosea Mineran Constantin GabrielViktor Manoila, Iulian Mardan, Codrea Gheorghe Silip, si numerosi alti baieti. Un rezultat fabulos a scos la Open Feminin Crina Buzgan cu 2h19’ minute spulberand astfel recordul de anul trecut de 2h36’. Timpi foarte buni au scos si Adriana Anghel, Preda Alina Maria,Georgeta Manolache. In fine proba de 10k a avut si ea alergatori deosebit de valorosi, cum ar fi reprezentantii A.S. General Dragalina. Va multumim ca ati onorat prin performantele voastre concursul nostru !
Au participat 271 concurenți, amatori și profesioniști, din toate zonele țării, precum și din Serbia, astfel: Semimaratonul Reșiței – 123 concurenți / Cros 10 km – 117 concurenți / Minicros 3 km – 31 concurenți
Ne bucuram enorm ca un numar de peste 80 de copii au fost adusi de parinti la stadion si au participat la cele doua curse dedicate lor. Constructia unui om frumos incepe de timpuriu. AlerGand la padure vrea sa puna umarul pentru a indeplini acest deziderat. Va multumim dragilor si va asteptam si la celalte editii AlerGand la padure !
Vrem sa multumim din suflet tuturor voluntarilor care ne-au sprijinit in aceste luni pregatitoare dar si in ziua concursului. Apreciem enorm ceea ce ati facut fiecare dintre voi si va declaram ca sunteti aproape de sufletul nostru. Va imbratisam cu drag.
Multumim Primariei Resita si Consiliului Local Resita pentru tot ajutorul dat, prin punerea la dispozitie a stadionului Mircea Chivu și prin sprijinul financiar substantial acordat, Directiei Judetene pentru Tineret si Sport Caras-Severin pentru sustinerea probelor pentru copii.
Acest concurs a fost o reusita si datorita generozitatii partenerilor si sponsorilor nostrii, printre care amintim Directia Silvia Caras-Severin - ROMSILVA, un partener extrem de important care an de an ne-a ajutat cu oameni dedicati trup si suflet, cu logistica, sponsorizari in bani si produse, etc.
Multumim Radio Romania Resita - partener media, care a asigurat si sonorizarea evenimentului.
Mulumim : Centrul de Voluntariat Resita, Interact Resita, Salvamont Caraș-Severin, Crucea Roșie Caraș-Severin, Asociația Prietenii Munților, Cadrele didactice de la Centru Scolar de Educație Incluzivă „Aurora„ Reșița, WWF Resita, fotografilor precum si tuturor persoanelor care s-au oferit sa ajute la organizarea evenimentului.
Multumim baietilor de la Linia de Sosire, cei care au asigurat cronometrarea cu cip, lui Blaj Florin pentru filmul de promovare si nu in ultimul rand prietenului nostru Georgian Popovici
Mulumim sponsorilor evenimentului: ROMSILVA, RAIFFEISEN BANK, MONTE BANATO, Sponser Romania
Incheiem acest text prin a va spune ca nu detinem nici un secret sau o expertiza anume in organizarea unor astfel de evenimente, insa vrem sa va asiguram de faptul ca iubim din suflet ceea ce facem si fericirea care am citit-o pe fetele voastre pe tot parcursul zilei de 30 aprilie 2017 ne-a demonstrat inca odata ca atunci cand faci ceva din suflet nu poti da gres.
Va dorim numai bine tuturor, sa aveti un an competitional plin de rezultate pozitive, Dumnezeu sa va insoteasca in tot ceea ce faceti si sa ne vedem cu bine in 2018 pentru o noua editie AlerGand la padure.
Echipa Alergand la padure