DONATII


        Pentru a perpetua dimensiunea caritabilă, pentru ediţia din acest an, am decis să primim donaţii tot în favoarea fundaţiei umanitare Humanitas Pro Deo Reşiţa. O descriere a obiectivelor şi acţiunilor desfăşurate de această fundaţie găsiţi în documentul ataşat aici.

         Concursul are şi o importantă componentă umanitară, în condiţiile în care participarea este gratuită. Astfel, cu prilejul ediţiei din anul 2015 am adunat, din donaţii, peste 3600 lei și produse care au fost acordate Centrului Şcolar de Educaţie Incluzivă „Aurora” Reşiţa, Judeţul Caraş-Severin.

         La ediția din anul 2016, am primit donaţii care au ajuns la peste 6200 lei, întreaga sumă fiind direcționată către Fundația „Humanitas Pro Deo” Reșița.

         Donaţiile se pot face prin transfer bancar către următorul cont: RO10WBAN2511000011801228. Contul este deschis pe numele lui Kokovics Laszlo, organizator al concursului Reşiţa Trail Race 2017.

         La detaliile privind transferul bancar se vor menţiona: numele, prenumele şi cuvântul „donaţie”. Banca către care se va face transferul este INTESA SANPAOLO BANK.Periodic vom actualiza lista cu donatorii, informându-vă de asemenea despre activităţile care se vor derula cu ajutorul donaţiilor.

Multumim persoanelor care au facut donatii personal sau online in cont.

De asemenea multumim tuturor celor care au facut donatii in alergaleata din ziua concursului.

Nr. Crt.
Nume/prenume
Adresa
1
Bona Mihai
Caransebeș
2
Vâlcu Laurențiu
Reșița
3
Roescu Manuela
Resita
4
Boariu Adrian
Resita
5
Gutu Mihai
Resita
6
Milos Aurelian
Resita
7
Polita Daniel
Otelu Rosu
8
Bunda Sorin
Resita
9
Blaj Florin
Resita
10
Bojinca Moisei Laura
 
11
Ciceronia Nicolae
 
12
Olariu Ioan
Oravita
13
Popovici Sebastian
Zorlentul Mare
14
Aghescu Martin
Slatina Timis
15
Gherga Ion
Rusca Teregova
16
Lazarescu Andrei
Fenes
17
Niagu Petru Ianas
Teregova
18
Stepanescu Ion
Rusca Teregova
19
Ghera Petru
Slatina Timis
20 Calina Alexandra ARAD