UTILE

RECOMANDĂRI ACCES STADION
1.Acces stadion “Mircea și Cristian Chivu” din direcția Timișoara
Cei care vin din direcția Timișoara (DN 58 B) – Bocșa – Resița, după ieșirea din satul aparținător al Reșiței, Câlnic, vor vira in dreapta pe drumul principal (traversarea unei căi ferate și a Căii Timișoarei) pentru a evita traversarea cartierului Lunca Bârzavei, urmărind direcția “Centru” Reșița. După aporximativ 4 kilometrii vor ajunge în zona centrală a municipiului Reșița. După ce vor trece de hotelul Rogge, la aproximativ doua (2) sute metri vor vira in dreapta, imediat inainte de pasajul suprateran, urmând indicatorul cu direcția Anina (DN58). Dupa aproximativ 400 de metri, vor ajunge la stadion. Stadionul “Mircea și Cristian Chivu” este situat in cartierul Valea Domanului (la ieșirea către Anina).
2.Acces stadion “Mircea și Cristian Chivu” din direcția Caransebeș
Cei care vin din direcția Caransebeș (DN58) – Soceni – Reșița, după intrarea în municipiul Reșița (pe Calea Caransebeșului) vor urma direcția înainte până la intersecția tip sens giratoriu (ATENȚIE – cei din interiorul intersecției acordă prioritate celor care intră în intersecție, invers decât în cazul unui sens giratoriu clasic) unde vor lua a treia (3) ieșire urmând direcția “Centru” Reșița. După aporximativ 4 kilometrii vor ajunge în zona centrală a municipiului Reșița. După ce vor trece de hotelul Rogge, la aproximativ doua (2) sute metri vor vira in dreapta, imediat inainte de pasajul suprateran, urmând indicatorul cu direcția Anina (DN58). Dupa aproximativ 400 de metri, vor ajunge la stadion. Stadionul “Mircea și Cristian Chivu” este situat in cartierul Valea Domanului (la ieșirea către Anina).
3.Acces stadion “Mircea și Cristian Chivu” din direcția Oravița/Timisoara – Gradinari (DJ 581).
După intrarea în Reșița se continuă tot înainte în direcția “Centru” Reșița până la hotelul Rogge. După ce se va trece de hotelul Rogge, la aproximativ doua (2) sute metri se va vira in dreapta, imediat inainte de pasajul suprateran, urmându-se indicatorul cu direcția Anina (DN58). Dupa aproximativ 400 de metri, se ajunge la stadion. Stadionul “Mircea și Cristian Chivu” este situat in cartierul Valea Domanului (la ieșirea către Anina).

RECOMANDĂRI PARCARE
Întrucât în ziua concursului (19 aprilie 2015), pe stadion va avea loc o competiție fotbalistică, recomandarea noastră este, pe cât posibil, să evitați să parcați în interiorul stadionului sau imediat lângă.
Ca și alternative de a parca vă recomandăm folosirea parcărilor din zona Trezorerie/BRD situate imediat in apropierea stadionului, la aproximativ 300 de metrii (după ce treceți de hotel Rogge si virați în direcția Anina, la câteva sute de metri pe partea dreapta veți vedea un LIDL si imediat lângă clădirea Trezoreriei și BRD). În principiu puteți parca și în parcarea LIDL dar nu vă recomdăm.
O atlă variantă de parcare este efectiv in Centrul Civic în parcarea Carrefour si pe laturile Sălii Polivalente dar și în parcarea de lângă Carrefour (parcarea fostului Institutut Judetean de Proiectari). De aici până la stadion veți face maxim 7-8 minute în mers.
TOALETE
Din discuțiile avute cu administratorul stadionului vă informăm că se pot utiliza toaletele din incinta stadionului.
CAZARE
Pentru cei care doresc să se cazeze în Reșița mai jos aveți câteva variante de cazare, disponibile pe site-ul Serviciul Turism din cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin accesând următorul link: http://turism.cjcs.ro/ro/unitati-cazare.php#menuMain (unde aveți buton pentru selectarea localității).
INFORMAȚII TURISTICE JUDEȚUL CARAȘ-SEVERIN
Pentru consultarea informațiilor de interes turistic vizând Reșița și arealul Reșița – Semenic – Valea Carașului vă recomandăm să consultați site-ul Serviciul Turism din cadrul Consiliului Județean Caraș-Severin accesând următorul link: http://turism.cjcs.ro/ro/semenic-resita-valea-carasului.php